Uitleg van onze werkwijze stap voor stap…

#

Stap 1.

Kennismakingsgesprek op kantoor in Haarlem

Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats bij ons op kantoor in hartje centrum van Haarlem. Hier krijg je een warm ontvangst. Komt het niet uit om naar kantoor te komen? Geen probleem, we komen graag thuis bij je langs of spreken ergens af in de buurt. Je kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

We zijn benieuwd naar jouw droomwoning en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen, voor, tijdens en ook na de aankoop. Ook kunnen we je adviseren over een eventuele hypotheek indien noodzakelijk.

#

Stap 2.

De zoektocht naar jouw droomwoning

Nadat we samen alle wensen op een rijtje hebben gezet, kan heel gericht aan de zoektocht worden begonnen. Op de door ons aanbevolen vastgoedwebsites maak je een selectie van jouw favoriete woningen, waarna wij deze vervolgens zullen bekijken en beoordelen. De woningen kunnen gemakkelijk doorgestuurd worden naar een van onze makelaars via Whatsapp of via de mail. Wat voor jou het prettigst is!

#

Stap 3.

Bezichtiging(en)

Als er eenmaal een of meerdere woningen de interesse gewekt hebben kunnen we overgaan tot het plannen van een bezichtiging. Bij Kennemer Makelaars kunnen we snel handelen en zal er altijd een van onze makelaars beschikbaar zijn om de bezichtiging bij te wonen en advies te geven.

#

Stap 4.

De aankoop

Ben je helemaal verliefd geworden op een woning en besluit je over te gaan tot aankoop? Dan zullen we je adviseren bij het doen van een passend voorstel. Als dit voorstel geaccepteerd wordt zullen we je vanaf de koopovereenkomst tot bij de eindinspectie van A tot Z ontzorgen en begeleiden. Alles zal tot in de puntjes uitgezocht worden zodat jij zonder zorgen jouw huis kunt aankopen.

#

Stap 5.

De eindinspectie en overdracht.

De laatste stap naar het ontvangen van de sleutels is de eindinspectie. Deze wordt altijd uitgevoerd voordat de woning passeert bij de notaris. We maken gezamenlijk met de verkopers en verkopend makelaar een rondje door de woning om te checken of alles nog is zoals afgesproken.

Ik wil meer weten