Over ons

Kennemer Makelaars

Kennemer Makelaars bestaat uit een jong en dynamisch team dat vol passie en enthousiasme voor jou te werk gaat op de woningmarkt in Haarlem en omstreken. Onze frisse blik en deskundigheid is precies wat jij nodig hebt bij het aankoop- of taxatieproces!

Bij Kennemer Makelaars begrijpen we dat het aankopen van een nieuwe woning een grote stap kan zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen en zijn wij er om je zorgen uit handen te nemen! Lees hier meer over onze aankoopbegeleiding.

Ook voor een gevalideerd taxatierapport ben je bij Kennemer Makelaars aan het juiste adres. Wij waarderen jouw woning en zorgen ervoor dat jij onze zorgvuldige en gestructureerde werkwijze ook zult waarderen! Daarover kun je hier meer lezen.

Ons kantoor is gevestigd aan het Kennemerplein (hoe kan het ook anders) op nummer 20. Kom gerust eens langs, de koffie staat voor je klaar!

Bas Holverda

Bas Holverda

Makelaar O.G.

Ik ben Bas Holverda, eigenaar en makelaar O.G. bij Kennemer Makelaars en De Spaanse Makelaar. Ik sta voor jou klaar met persoonlijke aankoopbegeleiding, als je op zoek bent naar een woning in de omgeving Kennemerland óf onder de Spaanse zon. Tevens bestaat mijn dag uit de bedrijfsvoering van deze twee organisaties. Al met al komt daar een hoop bij kijken. 

Het leukste aan aankoopbegeleiding vind ik dat ik een daadwerkelijk traject met mensen inga. We beginnen met een kennismakingsgesprek, om uiteindelijk een paar maanden later bij de notaris te zitten om de sleutel in ontvangst te nemen. Dat is een heel mooi moment, waar ik veel energie van krijg.

Ik probeer zo persoonlijk mogelijk te adviseren en te begeleiden. Vaak is het een behoorlijke stap die mensen nemen en hier hoort persoonlijke begeleiding bij. Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt bij deze belangrijke stap.

Bas Holverda

Anna Rorije

Register Taxateur (RT)

Mijn naam is Anna Rorije, Register Taxateur (RT) Wonen bij Kennemer Makelaars. Hiervoor heb ik Vastgoed & Makelaardij gestudeerd, een opleidingstraject gevolgd en al bijzonder veel ervaring opgedaan. Om uit te leggen waar mijn passie voor taxeren vandaan komt, vertel ik je graag meer over mijn weg hiernaartoe!

Ik ben geboren en getogen in het noorden van het land, waar mijn interesse in woningen al op jonge leeftijd is ontstaan. De Groningse nuchterheid stroomt dan ook door mijn aderen, maar toch heeft de Spaarnestad mijn hart weten te veroveren. Ik woon én werk hier met veel plezier en ben klaar om voor jou aan de slag te gaan. 

Ik ben erg nieuwsgierig aangelegd en kan dan ook al veel vertellen over het prachtige Haarlem en haar rijke historie, de bouwstijlen én de woningmarkt in Haarlem en omgeving. Ik combineer deze nieuwsgierigheid graag met mijn zorgvuldigheid om voor jou een uitgebreid en volledig taxatierapport op te stellen. 

Anna Rorije

Keye de Moll

Makelaar O.G.

Ik ben Keye de Moll, makelaar O.G. bij Kennemer Makelaars. Mijn specialiteit is het begeleiden van klanten bij de aankoop in de regio Kennemerland. Gedurende dit avontuur sta ik paraat met persoonlijke begeleiding en doelgericht advies.

Als aankoopmakelaar is geen dag hetzelfde; de afwisseling tussen kantoorwerk en externe afspraken maakt het bijzonder divers. Het opbouwen van een langdurige relatie met mijn klanten gedurende het aankooptraject geeft extra voldoening aan mijn werk.

Naast mijn rol als aankoopmakelaar ben ik ook het eerste aanspreekpunt voor klanten die een taxatie nodig hebben. Ik beheer de agenda's, zorg voor tijdige reacties op e-mails en waarborg een vlotte communicatie binnen het bedrijf.

“Keye